Міжвідомча нарада щодо створення та функціонування індустріальних парків на Черкащині.

Дата: 20.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Чим міцнішою буде економіка, чим більше в нас буде інструментів економічного розвитку, тим міцнішою буде наша держава.

Розвиток держави і розвиток регіону неможливий без інвестицій і нових технологій. Ми не повинні чекати закінчення війни, а вже сьогодні думати про стимулювання високотехнологічного промислового виробництва, залучення інвесторів в галузі економіки. Це можливо завдяки спільній роботі органів місцевого самоврядування і державної влади.

Одним з таких основних чинників підняття цього потенціалу є створення індустріальних парків. Фактично завдання місцевих органів влади створити умови для будь-якого бізнесу розпочати найкращим чином свою роботу.

В районі, з метою покращення економічного потенціалу Золотоніської громади, створення додаткових робочих місць, з 2017 року впроваджується проєкт створення Індустріального парку «Золотоноша».Фото без опису

 

Для реалізації даного проєкту, Золотоніською міською радою розроблено детальний план території під ІП, відведено земельні ділянки та затверджено концепцію індустріального парку. Також Індустріальний парк "Золотоноша" включений до Реєстру індустріальних парків.

Про це говорили під час участі у міжвідомчій нараді щодо створення та функціонування індустріальних парків на Черкащині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь