На Золотоніщині завершується  опалювальний  сезон

Дата: 10.04.2023 11:56
Кількість переглядів: 184

Золотоніський район  успішно завершує найскладніший опалювальний сезон 2022/2023 років. Він пройшов стабільно, без зривів та надзвичайних ситуацій.

Фото без описуДо зими було підготовлено 206 котелень, в т.ч. на природному газу – 134 котельні, на альтернативному паливі (пелети, дрова, вугілля) – 72 котельні. Крім того 19 закладів опалювалися електронагрівачами або електроконвекторами. Вказані котельні забезпечували теплом 232 об’єкта соціальної сфери, в т.ч. 99 закладів освіти, 50 дошкільних навчальних закладів та 83 заклади охорони здоров’я.

Для безперебійної роботи в умовах енергетичної кризи, яка виникла при проходженні цьогорічного опалювального сезону, за кошти місцевих бюджетів та за рахунок гуманітарної допомоги заклади соціальної сфери були забезпечені генераторами  як резервними джерелами живлення різної потужності.

Щороку рішення про початок чи завершення опалювального сезону приймається, орієнтуючись на погодні умови, комфорт людей та раціональне використання енергоресурсів.

Але цього року підприємства теплопостачання та заклади соціальної сфери, які мають автономне опалення, завершили опалювальний сезон  на природному  газу - 31 березня 2023 року, а на твердопаливних котлах  будуть працювати до 15 квітня 2023 року.

Ми пройшли найважчу зиму, і це надає нам впевненості - вистоємо й надалі! Дякуючи працівникам житлово-комунальної сфери,   жителі району були забезпечені  теплом в повному обсязі! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь