Події та пригоди, що сталися на території Золотоніського району за тиждень

Дата: 10.04.2023 09:26
Кількість переглядів: 121

04.04.2023р. близько 02:00 в селі Драбово-Барятинське, в господарстві місцевого жителя 1959 року народження, виникла пожежа у надвірній споруді. Вогнем знищено покрівлю на перекриття на площі 15 кв.м., домашні речі. Пошкоджено стіни на площі 20 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем. Пожежу ліквідовано о 04:42 силами 5–ї ДПРЧ.

10.04.2023р. близько 01:00 в селі Остапівка Шрамківської ТГ по вулиці Шевченка, в господарстві місцевої жительки, виникла пожежа в приміщенні веранди житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю і перекриття по всій площі, стіни на площі 4 м.кв., 5 металопластикових вікна, 1 дерев’яні двері, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни на площі 8 м.кв. Причина пожежі - ймовірно підпал. Винуватець - встановлюється. Пожежу ліквідовано о 04:46 силами 5–ї ДПРЧ (1АЦ) та ЦБГ Шрамківської ТГ (1АЦ).

09.04.2023р. близько 17:45 в м. Золотоноша, вулиці Шевченка, водій автомобіляFord Focus” не впорався з керуванням, здійснив з’їзд з проїжджої частини після чого врізався в дерево. Внаслідок пригоди травмованих немає. На місце події виїжджав черговий караулу 8-ї ДПРЧ (1АПД, 5 осіб), роботи не проводились.

 

Всього з початку року в Черкаській області вилучено і знищено 123 вибухонебезпечних предмети, з них:

- 81 сучасний боєприпас: реактивних снарядів - 1 од., артилерійські снаряди - 3 од., гранати - 2 од., набої - 75 од.;

- 42 боєприпаси часів 2-ї світової війни: аваібомби - 1 од., артилерійські снаряди - 29 од., мінометні міни - 8 од., протипіхотні міни - 1 од., протитанкові міни - 1 од., гранати - 1 од, РСЗВ - 1од.

 

Рятувальники провели інформаційно-розснювальну бесіду з працівниками Великохутірської територіальної громади

Під час заходу співробітники Золотоніського районного управління ДСНС роз’яснили основні правила безпечної поведінки в побуті, нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Всім присутнім фахівці Служби порятунку вручили спеціальні інформаційні пам’ятки та буклети.

 

Безпека Великодня

Фото без описуТриває протипожежна підготовка культових споруд до Великодніх свят. На Золотоніщині фахівці служби порятунку здійснюють обстеження закладів, де проходитимуть богослужіння, перевіряють справність та наявність засобів пожежогасіння.

Також рятувальники спілкуються із священослужителями та прихожанами щодо дотримання правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем.

Кожному співрозмовнику фахівці Служби порятунку вручили інформаційні листівки та розмістили їх на видних місцях у храмах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь