Знаменитий британський мандрівник Беар Гріллз як амбасадор United24 просуватиме напрям «Відбудова України»

Дата: 31.03.2023 08:50
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Відомий британський мандрівник Беар Гріллз приєднався до фандрейзингової платформи Президента України Володимира Зеленського United24 і просуватиме напрям «Відбудова України». Він став першим британським амбасадором платформи.

У грудні 2022 року мандрівник разом зі знімальною групою відвідав Україну. Результатом цього візиту став фільм «Зона бойових дій: Беар Гріллз зустрічається з Президентом Зеленським», який 28 березня вийшов у прокат у Великій Британії та США. Наступного дня стало відомо, що мандрівник долучається до United24.

«Через рік протистояння російському вторгненню підтримка таких людей, як Беар Гріллз, дуже важлива. Разом з іншими амбасадорами United24 він допоможе поширювати правду про війну та об’єднувати світ довкола підтримки України», — зазначив Володимир Зеленський.

«Я дуже пишаюся тим, що підтримую United24 і народ України. Ви продемонстрували таку мужність і рішучість перед лицем труднощів і стали міжнародним символом стійкості та непокори. Мені не терпиться почати допомагати United24 та створювати краще майбутнє для всіх», — сказав Беар Гріллз.

Беар Гріллз — найвигадливіший мандрівник сучасності, який у 23 роки став наймолодшим британцем, котрий підкорив Еверест. Він також відомий як телеведучий, письменник, колишній спецпризначенець та автор декількох світових рекордів.

Мандрівник підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни. Його освітня компанія BecomingX у партнерстві з Amazon та Accenture розробляє навчальну платформу BecomingX Ukraine для українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь