Сьогодні відбулася робоча нарада з очільниками міської, селищних та сільських рад Золотоніського району

Дата: 17.03.2023 11:42
Кількість переглядів: 86

Фото без описуСьогодні відбулася робоча нарада з очільниками міської, селищних та сільських рад Золотоніського району, представниками силових структур та посадовцями райдержадміністрації.

Про заходи щодо запобігання та недопущення виникнення пожеж у весняний період 2023 року на території Золотоніського району проінформував заступник начальника управління Золотоніського РУ ГУ ДСНСУ Андрій ВОВК.

Заступник начальника Золотоніського РТЦК та СП Володимир ФІЛІМОНОВ доповів про порядок оповіщення військовозобов’язаних під час мобілізації в 2023 році в районі.

Про визначення місць вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців на території громад зазначив Костянтин БЄЛАНОВ - заступник командира в/ч з морально-психологічного забезпечення.

Віталій СОБКО, керівник ГО «Табір Максимум», розповів про налагоджену співпрацю з міжнародними партнерами - організацією "Лімфіт", надання реабілітаційних послуг та безкоштовне протезування як військових, так і цивільних осіб фахівцями зі Сполучених штатів Америки. Також актуальним є надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок війни військовослужбовцям, їхнім родинам, членам сімей загиблих та зниклих безвісти, яка вже надається на базі табору.

Інспектор поліції сектору превенції Золотоніського РВП ГУНП Аріна ГАВРИЛОВА проінформувала присутніх про проведення профілактичних заходів органами поліції та представниками територіальних громад щодо правового виховання, профілактики правопорушень і бездоглядності серед неповнолітніх.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина СКИБА розповіла про державні програми підтримки соціально незахищених категорій населення та військовослужбовців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь