Події та пригоди, що сталися на території Золотоніського району за тиждень

Дата: 27.02.2023 09:50
Кількість переглядів: 116

19.02.2023р. близько 20:05 в селі Ревбинці Іркліївської ТГ по вулиці Миру, виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 10 м2.. Пошкоджено стіни на площі 15 м2. Причина пожежі — необережне поводження із вогнем. Винуватець — встановлюється. Пожежу локалізовано о 22:20, ліквідовано о 23:20 силами 6‑го ДПРП (1АЦ)

20.02.2023р. близько 13:23 в селі Жовнине Іркліївської ТГ по вулиці Гагаріна, в приватному житловому будинку сталося коротке замикання електромережі без подальшого горіння. На місце події виїжджав черговий караул 6-го ДПРП (1АЦ, 3 особи).

21.02.2023р. о 14:50 в селі Вознесенське, черговим караулом 8-ї ДПРЧ (1 АПД, 2 особи) виконувались роботи по прибиранню дерева, яке впало на дорогу та перешкоджало руху транспорту.

22.02.2023р. близько 12:00 в селі Крутьки Іркліївської ТГ по вулиці Геращенків в господарстві місцевої жительки 1978 року народження, виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 5 м.кв., побутові речі. Причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Пожежу локалізовано о 14:07, ліквідовано о 14:35 силами 6‑го ДПРП (1АЦ)

24.02.2023р. близько 13:30 в селищі Драбове-Барятинська Драбівської ТГ провулок Енергетичний в господарстві місцевого жителя виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено лежак димоходу на площі 0,5 м.кв. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Пожежу локалізовано о 14:56, ліквідовано о 15:08 силами 5‑ї ДПРЧ (1АЦ)

Фото без опису24.02.2023р. близько 12:30 в селі Кліщинці Іркліївської ТГ по вулиці Благовісній виникла пожежа в кімнаті не експлуатуємого житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, підлогу на площі 6 м.кв. та пошкоджено стіни на площі 20 м.кв. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем. Винуватець - встановлюється. Пожежу локалізовано о 14:34, ліквідовано о 14:47 силами 6-го ДПРП (1АЦ).

26.02.2023р. близько 16:35 в смт. Чорнобай по вулиці Спортивній на відкритій території виникла пожежа металевої бочки. Вогнем знищено утеплювач на площі 1 м.кв. Причина пожежі — необережне поводження з вогнем. Винуватець — встановлюється. Пожежу локалізовано о 16:58, ліквідовано о 17:05 силами 6‑го ДПРП (1АЦ).

Фото без опису25.02.2023р. близько 13:45 біля села Драбівці Новодмитрівської ТГ, водій автомобіля “BMW X5”  не впорався з керуванням, скоїв зіткнення з металевим відбійником та з’їхав в кювет. Внаслідок пригоди водій отримав незначні тілесні ушкодження. Черговим караулом 8-ї ДПРЧ (1САРМ-Л, 1АЦ, 5 осіб) проведено роботи по деблокуванню водія та відключенню акумуляторної батареї автомобіля.

 

Начальник Золотоніського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області Олександр Пилипенко та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, спорту райдержадміністрації Оксана Чурова 22 лютого підписали меморандум про співпрацю, партнерство та створення дружин юних рятувальників-пожежників (ДЮРП). Завданням такої співпраці є спільна діяльність та навчання школярів заходам пожежної безпеки, пропаганда пожежно-технічних знань та реалізація інших завдань, спрямованих на попередження пожеж та вміння дітей діяти при надзвичайних ситуаціях.

 

Рятувальники нагадують громадянам правила поведінки на льоду

Співробітники Золотоністкого районного управління ДСНС спільно з курсантами ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля, провели профілактичний рейд біля водойм Чорнобаївської територіальної громади.

Під час заходу фахівці ДСНС розповіли про небезпеку виходу на тонку кригу, заходи безпеки на льоду та про порядок дій на випадок, якщо людина провалилася під лід.

Рятувальники закликають громадян не ризикувати життям та не виходити на тонку кригу! Бережіть своє життя, а у разі нещасного випадку негайно телефонуйте за номером 101.

 

Рятувальники провели комісійне обстеження закладів де проживають вимушено переміщені особи

Співробітники Золотоніського районного управління ДСНС проводять комісійні обстеження протипожежного стану закладів де проживають внутрішньо переміщені особи та проводять з ними інформаційно-роз'яснювальну роботу.

Рятувальники проводять бесіду щодо дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, наголошують на забороні використання несертифікованих електроприладів та перенавантаження електромережі, що може спричинити виникнення пожежі.

Також нагадують порядок використання первинних засобів пожежогасіння та першочергові дії у разі виникнення пожежі, безпечне використання електроприладів та правильний алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь