Робоча зустріч з фахівцями Золотоніського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Дата: 01.02.2023 09:11
Кількість переглядів: 126

Фото без описуСьогодні відбулася робоча зустріч очільниці районної військової адміністрації Ірини Тернової з фахівцями Золотоніського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області. Обговорили ряд проблемних питань та оптимальні шляхи їх вирішення.

Василь Катеруша прозвітував про роботу райуправління за 2022 рік, проінформував про щоденні моніторингові перевірки закладів, які проводяться з метою недопущення підвищення цін на соціально-значущі продукти харчування та лікарські засоби. Такі перевірки були проведені на 2061 об'єкті.

Новопризначена керівниця Золотоніської районної державної лікарні ветеринарної медицини Валентина Середа ознайомила присутніх з проведеними протиепізоотичними заходами у районі.

Начальник Золотоніської районної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Юлія Грекало також прозвітувала про роботу закладу за 2022 рік.

За підсумками зустрічі вирішили здійснювати комплексні виїзди з метою перевірки компактного проживання внутрішньо переміщених осіб на території району, посилити контроль, щодо проведення весняної виводки ВРХ в приватному секторі, постійно висвітлювати в засобах масової інформації питання, що стосуються роботи Держпродспоживслужби та санітарної грамотності населення.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь