ВАКАНСІЯ начальника відділу цивільного захисту населення та оборонної роботи

Дата: 30.01.2023 14:42
Кількість переглядів: 445

ВАКАНСІЯ

До уваги осіб, які претендують на зайняття посад в Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області

На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» № 2259-ІХ від 12 травня 2022 року в Золотоніській районній державній адміністрації здійснюється призначення на посади державної служби в порядку та на умовах, визначених чинним законодавством.

Станом на 31.01.2023 рік в Золотоніській райдержадміністрації наявні посади державної служби.

Зокрема, посади державної служби:

начальник відділу цивільного захисту населення та оборонної роботи

Особам, які претендують на зайняття посад державної служби в Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області, рекомендуємо врахувати вимоги до осіб, які претендують на вступ на державну службу, визначені Законом України «Про державну службу» № 889-VІІІ від 10 грудня 2015 року, положення зазначеного Закону щодо права на державну службу, а також ознайомитися зі спеціальними вимогами до осіб, які визначалися одночасно з прийняттям рішення про оголошення конкурсу на зайняття відповідних посад.

Для розгляду кандидатури рекомендуємо особам, які претендують на зайняття посад, направляти на офіційну електронну адресу: zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою: вул. Садовий проїзд, 5, каб. 30  резюме (в довільній формі або ж за формою, визначеною додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 648 (зі змінами та доповненнями); особам, які претендують на зайняття посад державної служби, пропонуємо додавати до резюме мотиваційні листи.

Для участі у співбесіді уповноваженою керівником апарату особою запрошуються кандидати за результатами перевірки поданих документів. Таке запрошення здійснюється засобами телекомунікаційного зв’язку шляхом повідомлення/узгодження дати та часу проведення співбесіди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь