Курси з вивчення антикорупційного законодавства на порталі знань НАЗК

Дата: 08.12.2022 13:57
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЗвертаємо увагу державних службовців та громадян на функціонування навчального порталу Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК)  NAZK.Study. Наголошуємо, що одним з найефективніших способів запобігання корупції є навчання, адже велика кількість правопорушень вчиняється без злочинного умислу, через незнання або нерозуміння законів та правил. Саме тому запрошуємо долучитись до ініціативи НАЗК та пройти відповідні курси з вивчення антикорупційного законодавства на порталі знань НАЗК.

NAZK.Study – це навчальна платформа, де кожен може пройти безкоштовні онлайн-курси на антикорупційну тематику. На курсах розкриваються важливі та актуальні теми доступною мовою: для того, щоб кожен міг розібратися та без надзусиль отримати нові знання та навички, необхідні для роботи, громадської діяльності або загального розвитку. Навчання проходить у зручному форматі (курси можна проходити у будь-який час, з комп'ютера або смартфона).

До розробки курсів залучено найкращих експертів у своїх галузях з метою надання найбільш актуальної та корисної інформації користувачам платформи.

Окремо звертаємо увагу державних службовців на те, що з 24 жовтня на навчальній платформі Study.NAZK. відкрито новий онлайн-курс про електронне декларування «Декларуйся – 2022».

Його мета – підвищити обізнаність усіх зацікавлених щодо правил і повноти заповнення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Курс складається з трьох модулів, під час проходження яких слухачі дізнаються про види декларацій та про те, як підготуватися до подання декларації. Експерти розповідають про покрокове заповнення декларації, додаткові інструменти фінансового контролю, а також про відповідальність, що  передбачена за порушення вимог декларування.

Курс буде особливо корисним тим, хто вперше подає декларацію.  Також, інформація, зосереджена у курсі, буде корисною для декларантів, які хочуть освіжити свої знання щодо процесу декларування та дізнатися про останні  зміни до нього, для уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції та для всіх, кому цікаво, як працює електронне декларування в Україні.

 

 

18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик,235                                           e-mail: ck.zmi@tax.gov.ua

тел.(0472) 33-91-34                                                                           https://ck.tax.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь