Війна внесла свої корективи у плани щодо розбудови дорожньої інфраструктури в Україні.

Дата: 16.11.2022 15:02
Кількість переглядів: 74

Війна внесла свої корективи у плани щодо розбудови дорожньої інфраструктури в Україні.

На період дії правового режиму воєнного стану призупинено виконання робіт з капітального та поточного ремонтів автомобільних доріг на території всієї країни. Але на сьогодні в нашому районі все ж ліквідовані найбільші ями та відремонтовані найпроблемніші ділянки з асфальтовим покриттям на автомобільних дорогах державного значення.

Наприклад, через Золотоніщину проходить стратегічна автодорога Т 24-09/М-03/ Драбів-Золотоноша, яка з’єднує північно-східні області (Чернігівську, Полтавську, Сумську та Харківську) із центральними та південними областями України. Кожного дня по ній через селище Драбів курсують сотні важких та великогабаритних автомобілів, що перевозять найрізноманітніші вантажі, тому деякі ділянки стали просто непроїзними.

Підрядною організацією ТОВ «Автострада» цього року було проведено аварійний ремонт автодороги Т 24-09/М-03/ - Драбів – Золотоноша, км 24+000 – км 64+000 на площі 2800 м2 та ліквідовано понад 2200 м2 вибоїн на ще одній автодорозі державного значення Т-24-17 Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни на км 0+000 – км 22+000.

Підрядною організацією ТОВ «Будівельне управління-77» на 11 дорогах загального користування місцевого значення завершені роботи по ліквідації ямковості на площі 2136 м2 та вирівнюючого шару покриття на площі 4650 м2, а ще на двох автошляхах загального користування державного значення на площі 1200 м2 продовжують виконувати роботи по ліквідації руйнувань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь