Стартував перший конкурсний відбір проектів в рамках нової Дунайської регіональної програми 2021-2027

Дата: 08.11.2022 09:39
Кількість переглядів: 137

Фото без описуМіністерство соціальної політики України повідомляє стосовно оголошення першого конкурсного відбору проектів для фінансування в межах Дунайської транснаціональної програми на 2021-2027 роки в рамках реалізації Стратегії ЄС для Дунайського регіону (далі - ЄСДР).

ЄСДР є однією з чотирьох макрорегіональних стратегій ЄС, що спрямована на зміцнення транснаціонального співробітництва в регіоні, подолання диспропорцій в його соціально-економічному розвитку, об’єднання та координацію зусиль усіх учасників для втілення спільних проектів. У рамках ЄСДР країни, що не є членами ЄС, співпрацюють на рівних умовах з країнами - членами ЄС за 12 пріоритетними напрямами, що сприяє більшій згуртованості народів Дунайського макрорегіону та прискоренню євроінтеграційних процесів.

Загальний обсяг фінансування конкурсного відбору проектів складає 91,8 млн євро для 14 країн-учасниць ЄСДР. Фінансування буде здійснюватися на поворотній основі шляхом відшкодування витрачених коштів на заходи в рамках реалізації проектів (учасник проекту фінансує спочатку 100 % вартості проекту, після цього сторона ЄС проводить аудит реалізації проекту, за результатами якого повертає учаснику 80 % вартості проекту).

Подання заявок на конкурс відкрито за різними напрямами. Серед них запропоновано напрям „Доступні, інклюзивні та ефективні ринки праці”, який корелюється із завданнями Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні щодо імплементації державної політики для забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги, а також для надання безперешкодного доступу до різних сфер життєдіяльності.

Дедлайн прийому заявок - 18 листопада 2022 року. Деталі щодо відбору за посиланням:

https://www.interreg-danube.eu/.../new.../how-to-apply.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь