У Золотоноші судитимуть шахрайку, яка шляхом зловживання довірою заволоділа коштами громадян

Дата: 31.10.2022 15:31
Кількість переглядів: 82

У Золотоноші судитимуть шахрайку, яка шляхом зловживання довірою заволоділа  коштами громадян

 

Фото без описуЗа процесуального керівництва прокурорів Золотоніської окружної прокуратури до суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно місцевої жительки за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою, що завдало значної шкоди (шахрайство) (ч. 2 ст. 190 КК України), таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України) та відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно, поєднане з проникненням у житло, в умовах воєнного стану(ч. 4 ст. 152 КК України).

Установлено, що жителька Золотоніського району протягом 2021 - 2022 років, зловживаючи довірою громадян, заволоділа грошовими коштами на загальну суму більше млн. грн.

Вона ж, продовжуючи свої злочинні дії, у серпні 2022 року проникла до будинку літньої жінки, звідки таємно викрала грошові кошти у сумі 60 000 грн. Після чого, не зупинившись на скоєному, проникла до будинку іншої літньої жінки, де відкрито заволоділа грошовими коштами у сумі 5000 грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь