Реєстрація суб’єктів в системі ДАР та поширені помилки при реєстрації

Дата: 14.10.2022 11:24
Кількість переглядів: 207

Фото без опису 13.10.2022 об 11.00 Департаментом агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації проведено відеоконференцію через програму zoom на тему: «Реєстрація суб’єктів в системі ДАР та поширені помилки при реєстрації». В роботі даного заходу прийняли участь директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації Ігор   Глухов, директор ЧФ Укрдержфонду підтримки фермерських господарств Анатолій Сіренко, представники районних державних    адміністрацій, територіальних громад та сільгоспвиробників. 

В ході обговорення зазначено, що на загальну держпідтримку через ДАР від Черкаської області подано до переліку на виплату 608 заявок від суб’єктів господарювання.

        Зокрема, на бюджетну субсидію на одиницю оброблюваних угідь (від 1 до 120 га) подано до переліку на виплату 563 суб’єкти.

        По спеціальній бюджетній дотації на утримання великої рогатої худоби (від 3 до 10 корів) до переліку на виплату ввійшло 45 господарств.

        За показниками динаміки подачі заявок Черкащина займає 9 місце серед областей України.

Також, через Аграрний реєстр суб’єкти господарювання мали змогу подавати до 9 жовтня заявки на отримання зернових рукавів місткістю 200 тонн. Наразі, по області подано 93 заявки.

       На засіданні були розглянуті основні проблемні питання та поширені помилки при заповненні заявок в системі ДАР. Директором Черкаської філії Укрдержфонду підтримки фермерських господарств Анатолієм Сіренко надано роз’яснення учасникам наради, як виправити помилки та на що звертати увагу при поданні заявки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь