03 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 03.10.2022 11:40
Кількість переглядів: 109

Фото без описуПід керівництвом начальника Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової 03 жовтня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних органів виконавчої влади, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без описуПро результати роботи Золотоніського відділу Управління Державної міграційної служби України в Черкаській області за період з 01.01.2022 по 01.10.2022 доповіла в.о. начальника відділу Марина Кучеренко, яка повідомила, що одним з найважливіших завдань міграційної служби є надання громадянам якісних адміністративних послуг, в тому числі забезпечення їх доступності для всіх груп населення та забезпечення рівних можливостей кожній людині. Відділом надаються послуги з: оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон; оформлення паспорта громадянина України (ID); здійснюється вклеювання фотокартки до паспорта. Крім того, до паспортів батьків або законних представників здійснюється вклеювання фотокартки дітей із зазначенням їх персональних даних, така інформація посвідчує їхню особу та підтверджує громадянство України.

Під час проведення наради начальник військової адміністрації, очільники району та громад привітали особовий склад місцевої територіальної оборони з нагоди професійного свята, яке вони відзначали вчора.Фото без опису

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім здоров’я, продуктивного і вдалого робочого тижня.

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь