СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 03.10.2022 11:25
Кількість переглядів: 270

Фото без описуСЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ

 

Швидким та якісним шляхом задоволення потреб роботодавців в укомплектуванні вільних робочих місць є організація службою зайнятості міні-ярмарок вакансій. От і цього разу на замовлення компанії ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО» фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості організували та провели  такий захід, який відвідало 25 осіб, що шукають роботу та в даний час перебувають на обліку в службі зайнятості.

Товариство «ГРУПА ВЕНЕТО» вже близько 30 років працює на території міста Черкаси та є одним із провідних виробників меблевої продукції європейської якості. Зі слів начальника відділу взаємодії з роботодавцями Золотоніської міськрайонної філії Світлани Кириченко, яка  й розпочала даний захід – на сьогоднішній день компанія  розвиває напрямок швейного виробництва, тому зараз є велика потреба фахівців за професією «швачка».Фото без опису

Керівник управління по роботі з персоналом Наталія Дребіт розповіла присутнім про підприємство, потребу в кадрах на даний час, умови праці, режими роботи, надала детальну  інформацію про умови проживання для іногородніх, часткову компенсацію їх проїзду до місця роботи і назад. Заступник директора Золотоніської міськрайонної філії Наталія Дворник підвела підсумки заходу та подякувала всім присутнім за участь в ньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь