26 вересня  відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 26.09.2022 11:55
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Під керівництвом начальника Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової  26 вересня  відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації,  керівників територіальних органів виконавчої влади, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без описуПро стан виконання в районні постанови КМУ від 08.10.2008 № 905 «Про затвердження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлення дітей»  поінформувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Медвідь, зазначивши, що на первинному обліку служб у справах дітей Золотоніського району перебуває 240 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В сімейні форми виховання влаштовані 225 дітей даної категорії, що становить 94% від загальної кількості; під опікою, піклуванням знаходяться 145 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу 17 дітей- сиріт.

Крім того, Наталія Миколаївна наголосила, що не зважаючи на активний розвиток вищезазначених сімейних форм виховання, пріоритетним залишається усиновлення, адже усиновлення - це вирішення проблем не лише осиротілої дитини, а й дорослих, які хочуть виховати дитину. Станом на вересень 2022 на території Золотоніського району в 53 сім’ях усиновителів виховується 57 дітей, яким судилося набути нових батьків в процесі усиновлення. З них 49 родин усиновили 1 дитину, а 4 сімей – по 2 дітей.

Фото без описуПро кількість виявлених випадків захворювання на COVID-19 та підготовку лікарні до  можливого різкого збільшення госпіталізованих поінформувала директор Центру первинної медико-санітарної допомоги сімейної медицини Лариса Насальська.

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім здоров’я, продуктивного і вдалого робочого тижня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь