ТОВ «СІД КОРП» повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 23.09.2022 12:25
Кількість переглядів: 211

Фото без описуІнформація для громадськості з метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу для ТОВ «СІД КОРП»

ТОВ «СІД КОРП», що розташований за адресою Черкаська обл., Золотоніський район, с. Гельмязів, вул. Гайдара, 72, має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для дічого виробничого майданчика.

Основним видом діяльності товариства є обролення насіння, післяурожайна діяльність. Основними джерелами викидів забруднюючих речовин є: обладнання для обробки кукурудзи, зерносушильне обладнання, обладнання для очистки та сортування зерна, склад зерна, автотранспорт. 

В результаті в атмосферу надходять: оксиди азоту, вуглецю, метан, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, діоксид вуглецю. Загальна кількість забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферу, без урахуванням парникових газів, орієнтовно складає до 18,0 т/рік. Всі викиди знаходяться в межах норм, що підтверджено відповідними розрахунками розсіювання у приземному шарі атмосфери на межі СЗЗ.

Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом 30- ти днів з дня публікації до Черкаської обласної державної адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, тел. (0472) 37-29-15; 36-11-13; 37-60-01 e-mail: zvernennya.oda@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь