Оголошено конкурси на заміщення вакантних посад щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану в Золотоніській райдержадміністрації

Дата: 02.09.2022 10:03
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурси на заміщення вакантних посад у зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану в Золотоніській районній державній адміністрації Черкаської області

-  начальника відділу економіки, агропромислового розвитку та екології;

-  начальника відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту;

-  начальника відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи; 

-  спеціаліста відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту;

- провідного документознавця відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту.

 КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану Золотоніська районна державна адміністрації Черкаської області запрошує на роботу на посаду начальника відділу економіки, агропромислового розвитку та екології.

Обов’язки:

  1. Виконання покладених на відділ завдань щодо реалізації державної інвестиційної, регіональної, промислової, аграрної політики, державної політитки у сфері зовнішньої економічної діяльності та економічного розвитку.
  2. Розроблення проєктів аналітичних матеріалів, балансових розрахункців, планових показників, комплексних заходів, пропозицій, прогнозів розвитку району. 
  3. Сприяє підготовці пропозицій до проєктів програм соціально-економічного розвитку району.  
  4. Аналіз тенденцій розвитку галузей агропромислового комплексу, забезпечення підготовки пропозицій та виконання заходів розвитку сільськогосподарського виробництва у районі. 

5.  Здійснення заходів з питань збереження, відтворення та раціонального        

     використання земельних, водних  та інших природних ресурсів,   

     охорони праці та техніки безпеки.

 Вимоги:

  1. Вища освіта, ступінь -  не нижче «Магістра».
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Досвід роботи – на посадах державної служби категорії "Б" чи "В", служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року за одним з напрямків діяльності  відділу.
  4. Спеціальна освіта в галузях сільськогосподарського спрямування.

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу: zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою: вул. Садовий проїзд, 5, каб. 30 до 20 вересня 2022 року.

Контактна особа:

Чурова Оксана Василівна (097) 8958455.

 

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану Золотоніська районна державна адміністрації Черкаської області запрошує на роботу на посаду начальника відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту.

Обов’язки:

  1. Координація діяльності закладів, установ, організацій та підприємств сфери охорони здоров’я, освти, культури.  
  2. Організація та проведення районних масових заходів, державних та спортивних свят, спортивних заходів.
  3. Організація заходів, спрямованих на поліпшення становища і соціального захисту, забезпечення прав, свобод і законних інтересів молоді, їх фізичного, інтелектуального і духовного розвитку.
  4. Аналіз стану розвитку галузей освіти, охорони здоров’я, культури, спорту у межах району та здійснення контролю повноважень, делегованих органам місцевого самоврядування.
  5. Здійснення контролю за дотриманням актів законодавства з питань фізичної культури та спорту, здійснення в межах своїх повноважень заходів щодо соціального захисту спортсменів, зокрема спортсменів - інвалідів, ветеранів спорту, тренерів, інших фахівців фізичної культури і спорту.

Вимоги:

  1. Вища освіта, ступінь  не нижче «Магістра».
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорій на посадах державної служби категорії "Б" чи "В", служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року за одним з напрямків діяльності  відділу за напрямком діяльності відділу.
  3. Вільне володіння державною мовою
  4. Педагогічна освіта

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу:  zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою: вул. Садовий проїзд, 5 каб. 30 до 20 вересня 2022 року.

Контактна особа:

Чурова Оксана Василівна (097) 8958455

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану Золотоніська районна державна адміністрації Черкаської області запрошує на роботу на посаду начальника відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи.

Обов’язки:

  1. Здійснення методичного керівництва щодо утворення та функціонування територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту та територіальних формувань цивільного захисту, здійснення контролю за їх готовністю до дій за призначенням.
  2. Розроблення проектів районних програм у сфері цивільного захисту, зокрема спрямованих на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, зменшення можливих втрат, надання цих програм у встановленому порядку на затвердження, забезпечення моніторингу їх реалізації.  
  3. Планування та організація здійснення заходів, пов’язаних із діяльністю на відповідній території військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань, створених згідно із законодавством.
  4. Підготовка розпорядчих документів, спрямованих на посилення спостереження та контролю за гідрометеорологічною обстановкою, ситуацією на потенційно небезпечних об'єктах, території об'єкта підвищеної небезпеки та/або за його межами, території, на якій існує загроза виникнення геологічних та гідрогеологічних явищ і процесів, а також здійснення постійного прогнозування можливості виникнення надзвичайних ситуацій та їх масштабів.
  5. Визначення потреби та організація завчасного накопичення і підтримання у постійній готовності засобів індивідуального захисту для населення, яке проживає у прогнозованих зонах хімічного забруднення і зонах спостереження суб'єктів господарювання радіаційної небезпеки I і II категорій, та формувань цивільного захисту, а також приладів дозиметричного і хімічного контролю та розвідки.

Вимоги:

  1. Вища освіта, ступінь  не нижче «Магістра».
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В", служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше одного року за одним з напрямків діяльності  відділу  за напрямком діяльності відділу.
  3. Вільне володіння державною мовою.
  4. Спеціальна освіта в галузі цивільного захисту.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу:  zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою:  вул. Садовий проїзд, 5 каб. 30 до 20 вересня 2022 року.

Контактна особа:

Чурова Оксана Василівна (097) 8958455    

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану Золотоніська районна державна адміністрації Черкаської області запрошує на роботу на посаду  спеціаліст   відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту.

Обов’язки:

    1. Створює умови для розвитку культури; сприяє відродженню осередків    народної творчості, національно-культурних традицій населення, художніх промислів і ремесел. Сприяє роботі творчих спілок, національно-культурних товариств, асоціацій, інших громадських  та неприбуткових організацій на території району.   

   2.  Розробляє пропозиції до проектів програм соціально-економічного та    культурного розвитку сільської ради, інших цільових програм та заходів за  напрямками  роботи.

   3. Здійснює поточний контроль за навчально-виховним та науково-      

       методичним обслуговуванням закладів освіти району у відповідності з  

       вимогами норм і правилами безпеки життєдіяльності.   

   4. Розробляє пропозиції до проектів програм соціально-економічного та     

 культурного розвитку сільської ради, інших цільових програм та заходів за   напрямками  роботи.

    5. Організовує   допомогу в розробці інструкцій з техніки безпеки та безпеки  життєдіяльності в закладах культури Золотоніського району. 

Вимоги:

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу: zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою:  вул. Садовий проїзд, 5 каб. 30 до 20 вересня 2022 року.

Контактна особа:

Чурова Оксана Василівна (097) 8958455.

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

У зв’язку з внесенням змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби в період дії воєнного стану Золотоніська районна державна адміністрації Черкаської області запрошує на роботу на посаду провідний документознавець відділу освіти, охорони здоров'я, культури, спорту.

Обов’язки:

  1. Підготовка самостійних та спільних з іншими структурними підрозділами інформаційних та аналітичних матеріалів з питань діяльності відділу.
  2. Ведення роботи по документальному оформленню кадрових питань.
  3. Ведення наказів з особового складу та фінансово-господарського забезпечення.
  4. Розгляд заяв, скарг, що надходять у відділ та реєстрація документів.
  5. Ведення діловодства, організаційного забезпечення та архіву відділу. 

Вимоги:

  1. Вища освіта, ступінь  «Бакалавр», «Молодший  бакалавр».
  2. Досвід роботи на посадах державної служби категорії «В».
  3. Вільне володіння державною мовою.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу: zolordazva@gmail.com  або особисто до Золотоніської районної державної адміністрації за адресою:  вул. Садовий проїзд, 5 каб. 30 до 20 вересня 2022 року.

Контактна особа:

Чурова Оксана Василівна (097) 8958455.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь