Українців запрошують на «Фестиваль думок»

Дата: 05.09.2022 10:20
Кількість переглядів: 131

Фото без описуВідсьогодні і до 8 вересня 2022 року в Україні відбудеться «Фестиваль думок», у межах якого передбачено низку дискусій на суспільно важливі теми. Обговорення буде цікаве активній молоді, освітянам, історикам, соціологам, працівникам сфери культури. 

Фестиваль думок започаткований в Україні у 2017 році та щорічно об’єднує експертів та громадських діячів навколо відкритих дискусій на актуальні теми. Цього року захід проходитиме у онлайн-форматі.

Дискусії відбуватимуться щоденно з 17:00 до 18:30:

  • 5 вересня (понеділок) – дискусія для молоді та молодіжних працівників «Молодь і війна: як страх перетворити на силу?» (детальніше).

Реєстрація за посиланням.

  • 6 вересня (вівторок) – дискусія для культурних активістів, освітян, журналістів, представників громадських організацій «Чому і кому потрібен театр під час війни?» (детальніше).

Реєстрація за посиланням.

  • 7 вересня (середа) – дискусія для вчителів, студентів, представників медіа, істориків, психологів, культурологів, громадян, зацікавлених у вивченні історії України та пошуку інформації про репресованих родичів «Чому після Пушкіна приходять «пушки»?» (детальніше).

Реєстрація за посиланням.

  • 8 вересня (четвер) – дискусія для людей, які цікавляться історією Луганської області, а також для істориків, культурних діячів, представників медіа «Луганське перекотиполе. Люди, яких втрачав степовий край» (детальніше).

Реєстрація за посиланням.

Організаторами «Фестивалю думок» є БО «Благодійний фонд «Восток SOS» у партнерстві з естонською організацією «MTÜ Mondo» та при фінансовій підтримці ESTDEV – Estonian Centre for International Development.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь