ТОП-10 АКТУАЛЬНИХ ВАКАНСІЙ

Дата: 23.08.2022 09:41
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

     Станом на 23 серпня 2022 року в базі даних Золотоніської міськрайонної філії Черкаського ОЦЗ налічується близько 20 актуальних вакансій.

У розрізі професій найбільший попит роботодавців регіону спостерігається на кваліфікованих робітників (слюсарі-ремонтники, швачки, слюсарі з механоскладальних робіт тощо). Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, оператори виробничої дільниці, вантажники, готувачі готової продукції.

  Середній розмір заробітної плати у заявлених вакансіях складає 8 500 гривень, а найвищий розмір оплати праці пропонується у вакансіях для майстра будівельних та монтажних робіт та слюсаря з механоскладальних робіт – від 12 450 гривень. 

     Тому можна сказати , що на сьогоднішній день  ТОП-10 складають такі  актуальні вакансії: слюсар-ремонтник, продавець продовольчих товарів, , підсобний робітник, майстер будівельних та монтажних  робіт, швачка, викладач фахової предвищої освіти, оператор вакуумної машини, лаборант, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, виробник сиру.

За сприянням служби зайнятості у серпні було працевлаштовано 41 особа з числа безробітних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь