Розпочалася всеукраїнська комунікаційна кампанія Європейського Союзу «Разом ми – Європа»

Дата: 22.08.2022 12:09
Кількість переглядів: 106

Стартувала всеукраїнська комунікаційна кампанія Європейського Союзу «Разом ми – Європа». Її мета – поінформувати найширшу авдиторію українців про всебічну підтримку, солідарність та допомогу ЄС, яку вже було надано Україні від початку повномасштабного російського вторгнення, і яка триватиме надалі.

Всеукраїнська комунікаційна кампанія «Разом ми – Європа» включатиме інформаційні, освітні, культурні та мистецькі заходи з різноманітними інтерактивними елементами, онлайн і офлайн, якщо дозволятимуть умови безпеки.

ЄС від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну акумулює та скеровує ресурси для допомоги захисникам України й всебічної підтримки у фінансовій, торговельній, економічній, гуманітарній сфері та у сфері цивільного захисту. Ця допомога надається консолідовано й оперативно і вже має прямий суттєвий вплив на повсякденне життя українців.

Зокрема, акцент було зосереджено на пом’якшенні фінансового тиску на українську державу, щоб вона могла забезпечувати такі пріоритетні видатки, як зарплати та пенсії, безпека, підтримка бізнесу, реконструкція, послуги, підтримка проектів у сфері енергетики, транспорту та освіти; про підтримку українців, які врятувалися від російської агресії в Україні та країнах-членах ЄС; про гуманітарну допомогу всередині країни; та про підтримку військових.

Таким чином, разом із наданням Україні статусу кандидата на членство в ЄС, європейці демонструють свою солідарність та єдність з Україною, яка відстоює свій суверенітет і територіальну цілісність, а також демократичні цінності, які є наріжним каменем об’єднаної Європи.

Під час кампанії планується задіяти різні формати заходів – публічні дискусії, відкриті лекції, радіо- та онлайн вікторини для молоді, спеціальні медіа-проєкти з національними та регіональними ЗМІ. Так, у День прапора України, 23 серпня, користувачі Instagram зможуть завантажити спеціально розроблений GIF-sticker у своїх сторіз. А вже 24 серпня, у День Незалежності – кожен зможе встановити AR-маску віртуальної реальності для Instagram та поділитися своїми розповідями про європейську Україну.

Крім того, 24 серпня на всіх чекає унікальне музичне свято від українських митців – віртуальний концерт «Разом ми – Європа». Трансляція буде доступна на Facebook-сторінці Представництва ЄС в Україні та на телеканалі Суспільне Культура та його діджитал платформах.

Детальніше про події комунікаційної кампанії – на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь