Інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Золотоніській громаді

Дата: 11.07.2022 15:56
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

У рамках проєкту «Соціальна адаптація під час кризи» 8 липня в місті Золотоноша для осіб, які були вимушені переїхати до нашої громади, був проведений захід, у якому прийняла участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Кириченко. На низку питань, які цікавили присутніх на заході, вона надавала відповіді, а саме:

Що робити коли втратив роботу? Як стати на облік в центрі зайнятості та отримати статус безробітного? Як і в яких розмірах держава виплачуватиме допомогу по безробіттю та які ще можливості дає держава безробітним? А саме головне – як знайти роботу, щоб реалізувати себе в нових умовах проживання та отримувати гідну заробітну плату.

Також кожній особі індивідуально було запропоновано можливість працевлаштування на підприємствах та в установах Золотоніської громади.

Фото без описуДаний захід мав на меті мобілізувати внутрішньо переміщених осіб, місцевих активістів, представників органів місцевого самоврядування та державних інституцій для налагодження діалогу, пошуку оптимальних шляхів інтеграції ВПО у життя громади, зародження, впровадження та подальшої підтримки громадських ініціатив, спрямованих на інтеграцію даної категорії населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь