Інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Золотоніській громаді

Дата: 11.07.2022 15:56
Кількість переглядів: 228

У рамках проєкту «Соціальна адаптація під час кризи» 8 липня в місті Золотоноша для осіб, які були вимушені переїхати до нашої громади, був проведений захід, у якому прийняла участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Кириченко. На низку питань, які цікавили присутніх на заході, вона надавала відповіді, а саме:

Що робити коли втратив роботу? Як стати на облік в центрі зайнятості та отримати статус безробітного? Як і в яких розмірах держава виплачуватиме допомогу по безробіттю та які ще можливості дає держава безробітним? А саме головне – як знайти роботу, щоб реалізувати себе в нових умовах проживання та отримувати гідну заробітну плату.

Також кожній особі індивідуально було запропоновано можливість працевлаштування на підприємствах та в установах Золотоніської громади.

Даний захід мав на меті мобілізувати внутрішньо переміщених осіб, місцевих активістів, представників органів місцевого самоврядування та державних інституцій для налагодження діалогу, пошуку оптимальних шляхів інтеграції ВПО у життя громади, зародження, впровадження та подальшої підтримки громадських ініціатив, спрямованих на інтеграцію даної категорії населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь