Мінцифри з партнерами запускають програму підтримки для українських підприємців

Дата: 09.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 130

Улітку відбудеться запуск нової ініціативи в межах програми Start Path, розробленої спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців. Це можливість для стартапів пришвидшити свій розвиток.

На першому етапі п’ять українських стартапів протягом шести місяців отримуватимуть менторську підтримку, доступ до ресурсів і нетворкінгу з провідними експертами. Це має допомогти в масштабуванні та пришвидшенні розвитку їхнього бізнесу, а також сприятиме подальшому відновленню України.

Процес подання заявок стартуватиме цього літа.

На сьогодні в межах Start Path підтримку отримали понад 300 стартапів по всьому світу. Наразі ці компанії виходять на публічні ринки, стають «єдинорогами» та укладають тривалі комерційні контракти з Mastercard. Серед відомих учасників Start Path — компанії CNote, Doconomy, Revolut та Subaio.

Нову ініціативу, яка є продовженням глобальної програми Start Path, оголосили на фінтех-події Money 20/20 Europe в Амстердамі за участі генерального директора Mastercard в Україні та Молдові Інги Андреєвої, заступника Голови Національного банку України Олексія Шабана та заступника Міністра цифрової трансформації України Олександра Борнякова.

Програма реалізовуватиметься Mastercard за підтримки Національного банку України та Міністерства цифрової трансформації України.

Нагадаємо, у травні цього року Mastercard спільно з Міністерством цифрової трансформації України відкрили консультаційний центр Дія.Бізнес для українських МСБ у Варшаві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь