В Золотоніському районі діє повна заборона на продаж алкоголю на період дії воєнного стану

Дата: 08.06.2022 08:40
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Повний “сухий закон” на Золотоніщини тривав до 21 березня, але задля забезпечення стабільної роботи підприємств галузі та збільшення надходжень до бюджету головою обласної військової адміністрації було прийняте рішення про скасування повної заборони і алкоголь продавали з 8.00 до 20.00. Водночас діяла заборона на продаж спиртного військовослужбовцям. Але як показала практика й статистика, наслідками такого послаблення маємо збільшення злочинів та правопорушень, що вчиняються громадянами у стані алкогольного сп’яніння.

Зважаючи на вище викладене, обговорили питання продажу алкоголю та ситуацію в районі з правоохоронцями, представниками органів місцевого самоврядування, силовиками, медиками, командирами військових частин, територіальної оборони та військової служби правопорядку. Одноголосно було прийняте рішення про ПОВНУ заборону продажу алкоголю на території Золотоніського району на період дії воєнного стану.

Тому учора головою Золотоніської військової адміністрації Іриною Терновою підписано наказ про заборону торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів) в закладах харчування, торгівлі та ресторанного господарства на території Золотоніського району з 06.06.2022 року і до закінчення дії воєнного стану на території нашого району. Виконання цього наказу контролюватимуть правоохоронці спільно з представниками військової служби правопорядку, триватимуть рейди і перевірки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь