6 червня у Золотоніській військовій адміністрації привітали очільників ЗМІ району

Дата: 06.06.2022 16:36
Кількість переглядів: 223

Фото без опису6 червня в Україні відзначають День журналіста - професійне свято журналістів, кореспондентів і репортерів. Це, без перебільшення, всенародне свято, адже важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без щоденних новин та сенсацій і, звичайно, без професійного погляду на події нашого життя. Журналіст - це дуже відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час. А під час війни багато фахівців ризикують життям, щоб показати світу правду про бойові дії. 

Фото без опису

Сьогодні на запрошення голови Золотоніської районної військової адміністрації Ірини Тернової до Золотоноші завітали очільники засобів масової інформації міста та району – Інна Грекало («Златокрай»), Наталія Пономарьова («Лівобережна»), Людмила Ляпкало («Світлий шлях»), Інна Чмихало («Наше слово»), Тетяна Мунька («Родина і світ») і редактор радіо «Чорнобаївська Хвиля ФМ» Роман Пономаренко. Ірина Володимирівна вручила присутнім подяки та побажала благополуччя і злагоди в родинах, міцного здоров’я, стабільності в умовах сьогодення, адже тримати інформаційний фронт зараз не менш важливо. «А найголовніше – мирного і чистого неба усім над головами, і щоб якнайшвидше у друк вийшов кольоровий яскравий номер ваших видань, повністю присвячений ПЕРЕМОЗІ!»

Фото без опису

То ж нехай буде переконливим і правдивим кожне ваше журналістське слово, натхнення усім, нових цікавих тем, гострого пера та наполегливості в досягненні творчих задумів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь