єДопомога: за тиждень волонтери підтримали онлайн 258 родин на понад 100 тисяч гривень

Дата: 29.04.2022 15:08
Кількість переглядів: 201

На платформі єДопомога діє можливість допомагати онлайн постраждалим від війни з будь-якого куточку світу. Заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко повідомив, що за підсумками першого тижня завдяки платформі 258 сім’ям була надана допомога онлайн. 

“Ми розвиваємо цей напрямок допомоги, заохочуємо людей допомагати іншим, розповідаємо як в Україні, так і за кордоном, про платформу та її можливості. Адже зараз дуже велика кількість людей потребує допомоги: внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, багатодітні родини та люди, що втратили роботу у зв’язку з війною та не мають грошей для придбання товарів першої необхідності. Тому для швидкої та адресної підтримки людей в Україні і надана можливість Допомогти онлайн.

Так, за сім днів загальна сума волонтерської онлайн-підтримки склала 109 500 гривень. 258 сімей отримали можливість завітати до магазинів-партнерів та придбати товар за Передплатою єДопомога на суму 200, 500 або 1000 гривень. Майже 60% цих передплат вже використано людьми”, – розповів  заступник Міністра.

Також Костянтин Кошеленко зазначив, що благодійники (волонтери) самостійно обирають на платформі заявки та суми допомог, які вони можуть закрити. У свою чергу люди, що отримали смс-коди або Передплати в особистих кабінетах на платформі, мають змогу самостійно придбати в магазині саме ті товари, яких вони потребують найбільше та враховуючи власні особливості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь