Сто черкаських підприємств долучилися до Національної платформи продовольчої безпеки

Дата: 26.04.2022 08:47
Кількість переглядів: 117

Кількість користувачів, які долучилися до Національної платформи продовольчої безпеки, вже сягнула трьох тисяч. Серед учасників платформи – сто підприємств Черкаської області.

Минулого тижня на платформі додані нові функції:

  • можливість внесення контрагентами інформації щодо виробничих потужностей та залишків готової продукції за напрямками;
  • автоматичне відправлення листів-повідомлень Автору та Контактній особі Потреби при додаванні у систему нової пропозиції продукту;
  • автоматичне відправлення листів-повідомлень Автору та Контактній особі Пропозиції при додаванні у систему нової потреби продукту;
  • можливість додавання фото продукту та типу пакування.

Крім того, розширено функціональність фільтру «Назва (з категоріями)» для уможливлення пошуку за назвою продукту та підкатегоріями всіх рівнів.

Нагадаємо, Національна платформа продовольчої безпеки охоплює всю територію України. Наразі найактивніше її використовують громади Миколаївської та Харківської областей, які мають багато потреб у забезпеченні продовольчими товарами та гуманітарних вантажах.

За допомогою платформи місцеві громади повідомляють про свої потреби, а виробники – про наявні пропозиції. Перелік найнеобхідніших потреб наразі включає здебільшого продукти харчування. Найбільше бронювань на платформі стосуються постачання пшеничної крупи, цукру, питної води, борошна та кукурудзи.

Цінність платформи полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та можливості прямого контакту між покупцем та постачальником. Крім того, ще однією перевагою платформи є можливість замовлення логістичних послуг.

Реєстрація та робота на платформі для всіх учасників є безкоштовною. На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.

Довідково:

Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як базу для платформи використано всесвітньо відоме українське програмне рішення Creatio, яке компанія «Террасофт» надала безкоштовно. Налаштування рішення також на волонтерських засадах за лічені дні здійснила компанія Banza. На реалізацію проекту кошти з держбюджету не залучалися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь