Завтра в область тимчасово повернеться тепло

Дата: 14.04.2022 15:45
Кількість переглядів: 178

На Черкащину вже завтра повернеться тепло після нетривалого похолодання та періодичних дощів. Антициклон Reiner 15 квітня зумовить лагідну, спокійну, суху та переважно сонячну погоду, інформує начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Найближчої ночі температура 1-6º тепла, на поверхні ґрунту та місцями у повітрі заморозки 0-3º. Завтра вдень, під впливом сонячної енергії, повітря прогріється до 13-18º тепла. Температурний фон повернеться до своєї кліматичної норми.

Радимо ефективно скористатися погожим днем, оскільки вже 16 квітня атмосферні фронти атлантичного циклону «Quella» проявлять себе в нашій області помірними (5-10 мм) дощами. Температура вночі 4-9º тепла, вдень 9-14º тепла.

На жаль, візит квітневого тепла дуже короткий. З північними вітрами у наш регіон «хлине» арктичне повітря. На святкову вербну неділю, на фоні невеликих дощів, температурний фон знизиться на 3-4º, і відкине нас за температурними показниками на початок квітня. Температура вночі 1-6º тепла, вдень 6-11º тепла.

На новому робочому тижні прогнозується синоптична класика: холодне повітря, яке проникне у південні широти спровокує активізацію нового добре насиченого вологою південного циклону, який щодня надсилатиме все нові і нові порції дощу у наш регіон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь