Черкаські виробники активно долучаються до Національної платформи продовольчої безпеки

Дата: 14.04.2022 15:44
Кількість переглядів: 148

Фото без описуВ Україні доступна Національна платформа продовольчої безпеки. Її створили для розбудови економіки України в умовах війни. На сьогодні до платформи долучилися понад 2 300 підприємств, із них 77 – черкаські виробники. Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Національна платформа продовольчої безпеки охоплює всю територію України. Інформацію про потреби та пропозиції на платформі розміщують виробники та підприємства, що займаються реалізацією. Зараз до переліку необхідностей входять здебільшого продукти харчування. Про це повідомив фахівець управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

За словами фахівця, серед найчастіших запитів черкаських користувачів платформи – борошно, крупи, томатна паста, риба заморожена, консерви з яловичини та свинини.

Цінність Національної платформи продовольчої безпеки полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та формуванні безпосередніх зв’язків між підприємцями. В особистому кабінеті можна також укладати угоди між покупцем і постачальником та замовляти логістичні послуги.

І реєстрація, і робота на платформі для всіх учасників безкоштовна. Зареєструватися на  платформі черкаські виробники, агрофірми, торговельні мережі та органи влади можуть за посиланням. Для допомоги користувачам створили інструкцію з використання платформи.

Нагадуємо, що Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та торгівлі України, Міністерства інфраструктури і Міністерства аграрної політики та продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь