Стартувала безкоштовна онлайн-школа з поглиблення знань з української мови «Абітурієнт – 2022»

Дата: 30.03.2022 09:28
Кількість переглядів: 136

Перше заняття дистанційної безкоштовної школи «Абітурієнт – 2022» відбулося на Черкащині. Вона покликана допомогти дітям з числа внутрішньо переміщених осіб підготуватися до ЗНО в форматі мультитесту, що пропонується Міністерством освіти і науки цього року.

Як зазначають організатори онлайн-школи, окрім випускників та учнів 10 класу, реєстрацію на навчання пройшли також учні з 5 по 9 клас, дорослі, які прагнуть вивчати українську мову і вільно нею володіти. Загалом близько 70 осіб.

Перше заняття було присвячене повторенню та поглибленню знань з фонетики української мови. Також було передбачено практичний блок, блок у форматі тестів та блок на розвиток навичок, умінь з означеної теми.

Для навчання використовується платформа Zoom для відеоконференцій, а також інші онлайн-ресурси mentimeter, padlet, osvita.ua і власні розробки вчителів.

Онлайн-школа «Абітурієнт – 2022» функціонує на волонтерських засадах, тому її організатори запрошують долучатися вчителів, які готові допомагати дітям з числа внутрішньо переміщених осіб та дорослим у вивченні української мови.

Реєстрація  в онлайн-школу триває за посиланням: https://forms.gle/mY2BG83iZuA58mBp8 Після реєстрації на електронну пошту буде надіслано листа з запрошенням на заняття.

Наступне заняття відбудеться 30 березня.

– Запрошуємо всіх бажаючих до навчання в онлайн-школі «Абітурієнт – 2022», адже з точки зору вступу випускників до закладів вищої освіти – це можливість почувати себе впевнено і психологічно комфортно, – наголошує ініціатор онлайн-школи «Абітурієнт – 2022», учителька Черкаського гуманітарно-правового ліцею Катерина Молодик. – Для дорослих це тренування навичок мовлення, поглиблення знань з української мови. Бажаємо успіху, запрошуємо до навчання!

Довідково:

Онлайн-школа «Абітурієнт – 2022» була створена з ініціативи переможниці Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», співавторки навчальних відеоматеріалів освітньої платформи Всеукраїнська школа онлайн, учительки Черкаського гуманітарно-правового ліцею Катерини Молодик, за сприяння Управління освіти і наук ОВА, КНЗ «Черкаський інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Школа функціонує у дистанційному режимі тричі на тиждень. Заняття проводить команда досвідчених учителів, які готові надати повну навчальну та психологічну підтримку випускникам та учням у цей складний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь