Керівництво Золотоніської райдержадміністрації взяли участь у тренуваннях з вогневої підготовки в межах стрілецького дня батальйону ТрО

Дата: 19.02.2022 13:19
Кількість переглядів: 165

Фото без описуНині територіальна оборона стала однією з головних тем новин, після того, як запрацював Закон «Про основи національного спротиву». В Золотоноші теж формується підрозділ тероборони, який надалі функціонуватиме і в мирний час. У командування батальйону є календарний план заходів із підготовки: це раз на місяць визначений стрілецький день, протягом якого проводяться тактичні навчання, заняття з медицини, зв’язку, стрільби або ж виїзні заняття.

Фото без опису18 лютого в рамках проведення саме такого стрілецького дня за межами міста відбулися заняття з вогневої підготовки з військовослужбовцями в/ч А7323, на яких були присутні і керівники Золотоніської райдержадміністрації на чолі з Іриною Терновою. Посадовці на рівні з військовими перевірили свої навички поводження зі стрілецькою зброєю та набули певного бойового вишколу з вогневої підготовки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Після тренування Ірина Володимирівна зауважила, що головною метою таких заходів є підвищення рівня підготовки, поглиблення теоретичних знань військовозобов’язаних, володіння штатною зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї, згуртованість та злагодженість нашого підрозділу ТрО. Водночас слід відмітити співпрацю з населенням: це і розроблені карти-схеми розміщення захисних споруд із усією потрібною інформацією, пам’ятки порядку дій населення в разі оголошення евакуації, планові і позапланові перевірки захисних споруд цивільного захисту тощо.

Фото без опису

Тільки об’єднавши зусилля ЗСУ і місцевих адміністрацій, ми зможемо побудувати реальну територіальну оборону. І ми її будуємо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь