План втілення превентивних заходів з попередження терористичних дій в освітній галузі обговорили в ОДА

Дата: 14.02.2022 15:40
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

Проведення заходів з профілактики вчинення дій терористичного характеру на Черкащині обговорювали на онлайн-нараді з керівниками закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти. Скоординувати дії закликала учасників освітнього процесу заступниця очільника області Лариса Кошова.

Лариса Миколаїіна відзначила необхідність профілактики та недопущення негативних суспільних явищ, зокрема вчинення дій терористичного характеру.

На зустрічі обговорили комплекс заходів за участі представників Нацполіції та ДСНС щодо профілактики та недопущення вчинення чи замовлення повідомлень терористичного характеру учнями та студентами закладів освіти.

– Як показує практика останніх подій у Черкаській області, учасники освітнього процесу, переслідуючи інколи примітивні цілі з бажанням зірвати освітній процес, не усвідомлюючи повної відповідальності за свої дії, вдаються до протиправних дій, використовуючи анонімні дзвінки з повідомленнями про «замінування» закладу освіти, – відзначив головний освітянин області Валерій Данилевський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь