Про недопущення порушень санітарного законодавства у закладах освіти говорили у Черкаській ОДА

Дата: 14.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

У Черкаській ОДА під керівництвом заступниці голови ОДА Лариси Кошової відбулася нарада щодо виключення випадків порушень санітарного законодавства в закладах освіти та посилення контролю над дотриманням цих правил. В заході взяла участь регіональна представниця Уповноваженого Президента України з прав дитини Юлії Черватюк.

У роботі наради також взяли участь начальник Управління освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, заступниця начальника Оксана Сімушіна, заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна, начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області Володимир Папач та заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Надія Євчак.

Фото без опису

У рамках заходу його учасники обговорили проблеми, пов’язані з виявленими представницею Уповноваженого порушеннями в закладах освіти міста та окреслили шляхи їх вирішення.

Валерій Данилевський наголосив, що в 94,5% освітніх закладах області впроваджено систему НАССР, а працівники кулінарного цеху пройшли відповідне навчання на семінарах щодо впровадження нового шкільного меню.

За результатами зустрічі для виключення випадків порушень санітарного законодавства у закладах освіти було вирішено посилити контроль над його дотриманням, а відповідальні органи мають здійснити низку позапланових перевірок. Крім цього, було домовлено про тіснішу співпрацю з представництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Черкаській області для оперативного реагування на виявленні порушення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь