Звернення голови Золотоніської райдержадміністрації до жителів Золотоніської громади

Дата: 14.02.2022 12:45
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОНУ!

Сьогодні Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Мета такої атаки - посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни, яка ведеться з боку РФ. Співробітники СБУ працюють у всіх регіонах країни у посиленому режимі та фіксують такі прояви в соціальних мережах, окремих ЗМІ, активно їм протидіють: це відображається у рішеннях РНБО, кількості нейтралізованих кібератак, ліквідації численних ботоферм, викритті агентурних мереж іноземних спецслужб та недопущенні диверсій і терактів тощо. Повітряний простір України наразі залишається відкритим і держава не бачить сенсу його закривати.

Фото без описуНе лишаються осторонь від нагальної проблеми і представники влади на місцях: у Золотоніському районі формується окремий батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ; на постійній основі утворено та функціонує штаб району територіальної оборони, керівником якого є голова райдержадміністрації Ірина Тернова, а начальником штабу – командир батальйону Євген Ковальчук. Крім цього, в штабі працюють представники інших сил безпеки, оборони, необхідних цивільних структур, що дозволяє поєднати військових, правоохоронців, рятувальників, цивільних в одній структурі для виконання низки важливих для району завдань (захист важливих об’єктів інфраструктури чи ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій; забезпечення порядку під час введення військового стану; протидія розвідувальній, підривній, диверсійній, терористичній та іншій протиправній діяльності спецслужб агресора та незаконно утворених збройних формувань). Золотоніський батальйон ТрО забезпечується зброєю, боєприпасами, формою, одягом, спецзасобами, засобами комунально-експлуатаційної служби, транспортними засобами, харчуванням за рахунок як Міністерства оборони України, так і органів державного управління та самоврядування.

Фото без описуНа території міста та району тривають перевірки фонду захисних споруд цивільного захисту, призначених для укриття населення в разі надзвичайних ситуацій чи стихійного лиха, їх позапланові обстеження на предмет справності систем життєзабезпечення, оповіщення та наявності засобів індивідуального захисту для громадян.

Закликаю жителів нашої громади зберігати спокій та холодний розум, не піддаватися на провокації, мислити критично і перевіряти будь-яку інформацію, навчитися відрізняти правду від фейків. Нас підтримує уся міжнародна спільнота, і підтвердження цьому - кількість дипломатичних діалогів на найвищому рівні, які тривають постійно. Ми щодня стаємо сильнішими: оборонно, економічно, політично. Наша армія готова! Наша армія мужня! І сила України - не лише в потужній армії, а в єдності кожного з нас.

З повагою,

голова Золотоніської райдержадміністрації                                         Ірина ТЕРНОВА

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь