3 лютого в Золотоніській райдержадміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 03.02.2022 16:57
Кількість переглядів: 186

Сьогодні під керівництвом заступника голови Золотоніської райдержадміністрації Богдана Возняка відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалася заява батьків-вихователів подружжя Приходько з Драбівщини про довлаштування в їхній дитячий будинок сімейного типу дітей, позбавлених батьківського піклування, - 10-річного братика та 8-річної сестрички, які на даний час перебувають в одному з комунальних реабілітаційних закладів області.

Світлана Миколаївна та Микола Григорович мають власних дітей, що вже досягли повноліття, та виховують трьох прийомних діток різного віку. Дізнавшись про маленьких вихованців, вирішили забрати малечу до себе в сім’ю.

Рідна мати цих дітей позбавлена батьківських прав і їх долею не цікавиться, натомість в прийомній сім’ї Приходько створено всі належні умови для розвитку, навчання та проживання, а найголовніше – тут панує батьківська любов, доброзичливість і взаємоповага.

Тому члени комісії одноголосно підтримали заяву подружжя про довлаштування в їхній будинок Даші та Данилка, а Богдан Михайлович побажав батькам здоров’я, сил та успіхів у вихованні дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь