На універсальній онлайн платформі центру зайнятості можна дізнатися, яку професію обрати в майбутньому

Дата: 03.02.2022 09:26
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Державна служба зайнятості пропонує скористатися «Веб-базованою платформою для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» (далі – Платформа) – https://myprofession.com.ua.

На Платформі розміщено три тести:

1.Методика дослідження професійних інтересів і цінностей. Тест дає інформацію про професійні інтереси й цінності. Після його проходження програма формує перший перелік рекомендованих професій/

2.Методика дослідження IQ та інтелектуальних професійно-значущих якостей. Тестова методика визначає загальний рівень розвитку й структури інтелекту (вербальний, математичний, техніко-конструктивний). Після проходження тесту програма сформує другий перелік рекомендованих професій.

3.Методика дослідження соціально-психологічних факторів.

Універсальний багатофакторний опитувальник, що відтворює психологічний профіль особистості на основі обґрунтованих факторів. Тест визначає стабільні і ситуативні психологічні особливості людиниі. Третій тест доповнює інформацію, одержану після проходження перших двох тестів, та вказують наскільки майбутня професія «комфортна» для людини. Відразу після проходження тестування формується компактний і презентабельний підсумковий звіт, що містить інформацію про результати тестування та рекомендаційну частину у зручному форматі.

Крім того, тести містять довідкову інформацію про найбільш актуальні професії сучасного ринку праці. За результатами тестування формуються науково-обґрунтовані рекомендації щодо вибору професії.

Тестування дозволяє молоді у дистанційному форматі зорієнтуватися у виборі професії, продіагностувати наявні навички та записатися на профконсультацію до фахівця центру зайнятості. Онлайн реєстрація, тестування на Платформі та консультації фахівців проводяться безкоштовно.

За інформацією сектору інформаційної роботи ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь