20 січня в Золотоніській райдержадміністрації відбулося засідання колегії

Дата: 20.01.2022 16:01
Кількість переглядів: 201

20 січня відбулося засідання колегії Золотоніської районної державної адміністрації під головуванням Ірини Тернової. У засіданні взяли участь члени колегії, представники районної ради, сільські голови та представники об’єднаних територіальних громад, керівники установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про підсумки виконання бюджету району за 2021 рік прозвітувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Носенко

Підсумки роботи органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування зі зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації протягом 2021 року, озвучила головний спеціаліст з питань запобігання корупції та виявлення корупції Альона Мусієнко.

Завідувач сектору з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Лариса Марусіна проінформувала присутніх про стан здійснення органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади у ІІ півріччі 2021 року, зупинившись на деталях перевірок у Новодмитрівській, Іркліївській та Гельмязівській сільських радах та підтвердивши свою доповідь змістовними слайдами.

Також члени колегії одноголосно прийняли рішення провести протокольно питання про роботу з персоналом, дотримання законодавства про державну службу в апараті та структурних підрозділах Золотоніської районної державної адміністрації у 2021 році та про стан виконавської дисципліни в органах виконавчої влади району у 2021 році.

Заслухавши доповідачів, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний питань.

Підсумовуючи сьогоднішнє засідання, Ірина Володимирівна вчергове звернулася до керівників громад з проханням підтримати проекти будівництва кисневої станції на базі Золотоніської багатопрофільної лікарні та по можливості віднайти кошти на подальше втілення цього задуму.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь