17 січня в Золотоніській райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 17.01.2022 10:52
Кількість переглядів: 189

17 січня відбулася чергова апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Про результати діяльності внутрішнього аудиту Золотоніської районної державної адміністрації у 2021 році поінформувала головний спеціаліст з питань внутрішнього аудиту Марина Ременюк, зазначивши, що в минулому році було проведено 2 внутрішні аудити у відділі економіки, агропромислового розвитку та екології і архівному відділі РДА, за результатами яких керівникам структурних підрозділів було надано рекомендації з усунення виявлених недоліків. Марина Василівна наголосила, що інформація про планові внутрішні аудити на 2022 рік у вільному доступі розміщена на офіційному сайті районної держадміністрації і кожен бажаючий може ознайомитися з тематикою питань перевірок особисто.

Про підсумки роботи відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Золотоніської райдержадміністрації за 2021 рік доповіла начальник відділу Ольга Зінченко, детально зупинившись на цифрових показниках, порядку поновлення бази даних Реєстру, взаємодію із Державним реєстром актів цивільного стану на центральному рівні в електронному вигляді, оновлення даних виборців у Державному реєстрі тощо.

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім вдалого та продуктивного робочого тижня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь