Золотоніська багатопрофільна лікарня поповнилася новим медичним обладнанням

Дата: 12.01.2022 16:14
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Сьогодні до КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотоніської міської ради завітав очільник області Олександр Скічко. На зустрічі були також присутні народний депутат України Віталій Войцехівський, голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова, керівники міста та лікувальних закладів.

Фото без описуФото без описуЗа Програмою соціально-економічного розвитку Управлінням охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації в 2021 році було закуплено медичне обладнання для нашої опорної лікарні, а саме: монітори пацієнта V-AR 1212М (для спостереження за життєво важливими функціями в режимі реального часу); артроскопічне обладнання (для проведення малоінвазивної хірургії на суглобах) та інкубатор для новонароджених.

Фото без описуФото без опису

Олександр Олександрович вручив пакети документів та приладдя профільним лікарям, побажав як присутнім, так і пацієнтам, міцного здоров’я та висловив сподівання, що Золотоніська лікарня стане першою в об’єднаному районі та не останньою в Черкаській області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь