Визначено банк - переможця конкурсу для розміщення тимчасово вільних коштів районного бюджету

Дата: 05.01.2022 11:10
Кількість переглядів: 328

05.01.2022 в приміщенні Золотоніської райдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії для розміщення тимчасово вільних коштів районного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках банків.

Згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» та враховуючи роз’яснення Національного банку України від 08.11.2021 року №20-0006/105021,  на розміщення тимчасово вільних коштів заявки подали три банки: АТ “ Ощадбанк ”, АТ “ Укрексімбанк ” та АБ “ Укргазбанк ”.

Під час ознайомлення з документами комісією встановлено банк, яким надано в повному обсязі відомості до пропозиції з додержанням вимог законодавства, а також запропоновано  найбільшу процентну ставку за вкладом (депозитом).

Відтепер тимчасово вільні кошти згідно з укладеним із банком договором депозитного вкладу розміщуватимуться з метою їх накопичення, що сприятиме збільшенню фонду районного бюджету та посиленню його платоспроможності у виконанні програм соціально-економічного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь