Перевірки дотримання протиепідемічних заходів триватимуть

Дата: 17.12.2021 15:17
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

17 грудня за участі заступника голови Золотоніської районної державної  адміністрації Ігоря Троценка відбулась чергова нарада із членами робочих груп з перевірки протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території Золотоніського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Представники Держпродспоживслужби та національної поліції прозвітували про результати останніх перевірок щодо дотримання протиепідемічних заходів у населених пунктах Золотоніського району, уточнили графіки подальших рейдів.

Ігор Троценко підкреслив, що напередодні новорічних свят слід не забувати про розважальні заклади, ресторани та кафе, аби бути впевненими, що і власники та працівники цих закладів, і відвідувачі – дотримуються усіх відповідних правил відвідин громадських місць.

Так, у «жовтій» зоні, щоб потрапити до закладу громадського харчування (а також до закладів культури або на масові заходи), потрібно мати сертифікат про отримання однієї або двох доз вакцини від коронавірусу, негативний ПЛР-тест або сертифікат про одужання.

У «червоній» – відвідувачі закладів громадського харчування мають бути повністю вакциновані від коронавірусу (підійде також негативний тест та сертифікат про одужання).

Скоріш за все, додаткові обмеження впроваджувати на свята не будуть, але ліпше або взагалі утриматися від вечірок та корпоративів, або відвідувати їх лише вакцинованим людям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь