Відбулося засідання обласної комісії з прийняття рішення щодо виплати бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка

Дата: 14.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 164

Фото без опису24 листопада 2021 року під головуванням начальника управління економіки Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Тетяни Шендрик відбулося засідання обласної комісії із прийняття рішень щодо виплати бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, на яких вирощувалась гречка.

Робота конкурсної комісії здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021 р. № 886 (далі - Постанова).

Відповідно до Постанови бюджетні кошти надаються отримувачам на безповоротній основі в межах бюджетних призначень, передбачених у держбюджеті на поточний рік, у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь на яких вирощувалась гречка (культура затверджена наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 09.09.2021 № 187), у розмірі до 5000 гривень на один гектар, але не більше ніж на 300 гектарів оброблюваних угідь одним отримувачем.

На участь у конкурсі подано 22 заявки від суб’єктів господарювання агропромислового комплексу на загальну площу 596 га. 

За результатами розгляду затверджено попередній обсяг субсидії суб’єктам господарювання в розмірі 2,9 млн. грн.

Зведені матеріали узагальнюються для подання до комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України на подальший розгляд та затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь