УВАГА!!! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ!!!

Дата: 08.12.2021 11:59
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

?До уваги водіїв! 8 грудня очікується погіршення погодних умов

?????За даними Укргідрометцентру, 8 грудня у Черкаській області очікується ожеледь, місцями налипання мокрого снігу (І рівень небезпечності, жовтий).

?За прогнозом Черкаського обласного гідрометцентру, завтра по всій області дощі та тумани, але на заході області вони зі снігом, ожеледдю та ожеледицею на дорогах на температурному фоні від 3º морозу до 2º тепла. У східній половині області температури додатні: вночі 1-3º, вдень 5-7º тепла.

????Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області та підрядних дорожніх підприємств працюють у цілодобовому режимі, постійно проводять моніторинг стану проїзду патрульними обстеженнями та за допомогою камер відеоспостереження.

????????Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

????Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

?У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкащини, звертайтеся телефоном до диспетчера Служби автодоріг області: +380472317819, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь