В Золотоніському міському будинку культури вітали військовослужбовців в/ч А 1402 з професійним святом

Дата: 06.12.2021 17:02
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Сьогодні, 6 грудня, ми відзначаємо День збройних сил України. У цей день вшановують усіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це - свято наших ветеранів, молодих солдатів та учасників АТО, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни,  усіх чоловіків та жінок, які проходили і проходять військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.

Фото без опису

В міському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди державного свята; очільники міста та району вітали військовослужбовців в/ч А 1402, що дислокується в Золотоноші. Голова райдержадміністрації Ірина Тернова, крім теплих слів і щирих побажань, вручила найкращим захисникам відзнаки.

Фото без опису

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість своїй справі та з нагоди відзначення Дня Збройних сил України Почесними грамотами Золотоніської райдержадміністрації нагороджені майстер-сержант Анатолій Бойко, старший солдат Сергій Коканов, майстер-сержант Валерій Крицький, лейтенант Олександр Мосенцев та старший солдат Неля Тригуб.

Фото без описуПісля урочистої частини глядачам музичні вітання дарували творчі колективи та справжні майстри сцени Золотоніського міського будинку культури.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь