На виїзному зібранні вирішували питання про створення місцевої пожежної команди в селі Драбівці Новодмитрівської громаді

Дата: 02.12.2021 15:20
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Сьогодні в мальовничих Драбівцях Новодмитрівської громади було людно – сюди прибули очільники Золотоніського району Ірина Тернова і Борис Євмина, керівники Новодмитрівської громади, старости ближніх сіл, керівництво райдержадміністрації, керівництво ДСНС Золотоніщини, директор ТОВ «Баришівська зернова компанія» Микола Грінько та представник будівельної організації.

Фото без описуПриводом для зібрання стало питання створення місцевої пожежної команди (МПК), яка б обслуговувала не тільки Драбівці та прилеглі села Новодмитрівської ОТГ, а й сусідні населені пункти Великохутірської громади. Присутні оглянули занедбане приміщення колишнього пожежного ДЕПО радгоспу-заводу «Драбівецький», яке нині перебуває у власності ТОВ «Баришівська зернова компанія», попередньо озвучили потреби і масштаби ремонтних робіт по відновленню приміщення. Звісно, зважаючи на сьогодення, ця справа потребує часу і значних капіталовкладень. Але при спільному залучені не тільки бюджетних коштів, а й посильної допомоги сільськогосподарських підприємств обох територіальних громад, цілком реально створити повноцінну і функціональну пожежну команду на території Драбівецької сільської ради.

Фото без описуФото без описуТим паче, директор сільськогосподарського товариства готовий віддати це приміщення в оренду за символічну суму, а начальник Золотоніського рай управління ГУ ДСНС Олександр Пилипенко пообіцяв надати у користування автомобіль, який в майбутньому можна буде використовувати не тільки для гасіння пожеж, а й для розчищення в громадах доріг від снігу тощо.

Сподіваємось, ще одній МПК в нашому районі бути!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь