29 листопада в Золотоніській райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 29.11.2021 10:22
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

29 листопада традиційно відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Золотоніському районі засобами масової інформації поінформувала головний спеціаліст сектору з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Ірина Харіна, зупинившись на основних завданнях та заходах Програми розвитку інформаційного простору Золотоніського району на 2021-2023 роки. На сьогодні Золотоніська РДА тісно співпрацює з друкованими районними виданнями – «Вісник Золотоніщини», «Світлий шлях» та «Драбівщина», також з районними радіо «Чорнобаївська хвиля ФМ», телеканалами «Ільдана» та «Суспільне». Ірина Вікторівна зазначила, що з метою розміщення інформації щодо визначних подій державного та місцевого значення ведеться співпраця з власниками зовнішньої реклами за межами населених пунктів (біл-борди), на виготовлення та розміщення соціальної реклами в 2021 році витрачено близько 17 тис. грн.

Про стан епідемічної ситуації щодо COVID-19 та перебіг вакцинації в Золотоніському районі поінформувала начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Ірина Головата

 

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала присутнім ряд рекомендацій та побажала вдалого і продуктивного робочого тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь