Черкащан запрошують долучитися до ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021»

Дата: 17.11.2021 09:50
Кількість переглядів: 176

Цьогоріч пройде 15-й ювілейний конкурс «Благодійна Україна-2021». Заявки на конкурс від доброчинців приймаються з 4 жовтня 2021 року до 7 березня 2022 року. 

Асоціація благодійників України, як організатор конкурсу, щороку формує керівні органи конкурсу, які відповідають за його реалізацію та, що оновлений склад керівних органів буде оголошено в кінці жовтня. Минулоріч було оголошено та проведено 11 конкурсів у регіонах, а протягом жовтня-грудня 2021 року оргкомітет проводитиме переговори з регіональними партнерами щодо організації конкурсів цього року. Найближчим часом буде оголошено пошук регіональних партнерів у тих регіонах, які не охоплені конкурсами.

Заявку можна завантажити на офіційному сайті конкурсу: https://blagoukraine.org/, заповнюючи, обов’язково обрати одну, або декілька номінацій (а їх аж 25 цьогоріч) під які підпадає описана у заявці діяльність благодійника, заповнену заявку у форматі Word надіслати на електронну адресу конкурсу: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року.

УСІ ДЕТАЛІ ПРО УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ЗА ЛІНКОМ: https://blagoukraine.org/news/544-blago_ukraine_2021.html.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті www.blagoukraine.org  або в Оргкомітеті конкурсу: Оксана Лобко, тел. +38 (067)16 40411, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь