15 листопада в Золотоніській райдержадміністрації традиційно відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 15.11.2021 11:08
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

15 листопада традиційно відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про стан епідемічної ситуації щодо COVID-19 в Золотоніському районі поінформувала начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ірина Головата, зазначивши, що в районі налічується 11 територіальних громад з чисельністю населення 140228, з яких провакциновано 67110 осіб, що становить 47,9 %. З 08.11.2021 в закладах освіти громад району відсторонені 72 працівники, з яких 41 - з числа тих, хто відмовляється або ухиляється від проведення профілактичних щеплень проти COVID – 19. Дистанційно на сьогодні працює 20 закладів загальної середньої освіти, в очній формі - 61 заклад.

Фото без опису

Про контроль та результати перевірки здійснення виконавчим комітетом Гельмязівської сільської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади поінформувала завідувач сектору з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Лариса Марусіна, зазначивши, що 4 листопада членами робочої групи перевірено роботу Гельмязівської сільської ради, зокрема: стан справ у сфері соціально-економічного і культурного розвитку, у галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, повноваження у  галузі бюджету, фінансів, побутового, торговельного обслуговування, організації контролю та виконання розпоряджень, доручень голови райдержадміністрації, стану дотримання вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян тощо; приділено особливу увагу регулюванню земельних відносин та охороні навколишнього природного середовища, оборонній роботі, забезпеченні законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян. За результатами проведення перевірки встановлено, що  робота в напрямку виконання делегованих повноважень ведеться на належному рівні, а на засіданні колегії Золотоніської райдержадміністрації буде заслухано звіт Гельмязіського сільського голови про роботу очолюваного виконавчого комітету.

Фото без опису

Про результати здійснення перевірок щодо дотримання протиепідемічних заходів фахівцями Золотоніського управління ГУ Держпродспоживслужби та представників Національної поліції України  протягом вихідних на території району доповів начальник відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Олександр Савенков.

 

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім здоров’я і вдалого робочого тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь