Як модернізувати ЦНАП та стати частиною мережі Дія Центрів

Дата: 04.11.2021 10:04
Кількість переглядів: 134

Дія Центри — це ще більше комплексних, швидких і якісних послуг, доступних для кожного. Додаткові послуги та сервіси, професійні адміністратори, безбар’єрність приміщень, простори для дітей та місце для користування порталом Дія і розвитку цифрових навичок — все це створює комфортний державний сервіс нового покоління.

Мінцифра прагне, щоб дедалі більше ЦНАПів приєдналися до мережі Дія Центрів. Для цього ми розробили зручний гайд із рекомендаціями “Як модернізувати ЦНАП та стати Дія Центром?”. Щоб стати новим Дія Центром, заповнюйте гугл-форму. 

“Безмежно радію кожному новому Дія Центру. Вже скоро понад 100 Дія Центрів надаватимуть українцям сучасний держсервіс. Перші 66 громад вже отримали фінанси від держави на розвиток мережі ЦНАПів. Відтепер вони зможуть використати кошти на будівництво та модернізацію Центрів. Завдяки цьому понад 5 млн українців матимуть доступ до якісних послуг”, — зазначила заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська. 

Будь-який ЦНАП може стати частиною мережі Дія Центрів, якщо відповідатиме 12-и критеріям якості. Сервіс у Дія Центрах зручний, швидкий і сучасний. В Україні вже працюють перші Дія Центри — в Житомирі, Нових Санжарах та Мукачево. А завдяки субвенції на розвиток мережі ЦНАПів понад 100 Дія Центрів готуються до відкриття найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь