Уряд виділив ще 242 млн грн на протидію COVID-19 в Україні

Дата: 29.10.2021 14:05
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Кабінет Міністрів під час чергового засідання 28 жовтня ухвалив рішення про перерозподіл 242 млн грн на програму протидії поширенню COVID-19 на території України.

За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, ці кошти дадуть змогу закупити більше експрес-тестів, покращити рівень тестування, а також завершити реалізацію спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту щодо інфраструктури зберігання вакцини.

Глава Уряду також відзначив, що наразі більшість регіонів України перебувають у «червоній» зоні, та наголосив на важливості вакцинації.

Фото без опису

«Цього тижня ми вийшли приблизно на 250 тисяч щеплень на добу. У пунктах вакцинації зараз є 9 млн доз вакцини. Ще майже 19 млн доз отримаємо до кінця цього року. Завдяки злагодженій роботі Президента, Уряду, Верховної Ради ми забезпечили країну достатньою кількістю вакцин, аби щепитися могли всі охочі. Наша мета залишається незмінною — вакцинація більшості дорослого населення до кінця року», — підкреслив Денис Шмигаль.

Як зауважив Прем’єр-міністр, зараз в Україні принаймні однією дозою вакциновано понад 30% дорослого населення. Водночас, за його словами, в Україні 95% госпіталізованих із COVID-19 — це невакциновані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь